Scouts

Tijdens leuke en spannende opkomsten heb je niet alleen plezier, maar leer je stiekem ook nog van alles!

Opkomst: De Scouts hebben om de 14 dagen opkomst op de donderdagavond  van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Deze bijzonder toffe groep doen en kunnen veel zelf.

Scoutingtechnieken leren, samenwerken en sport en spel zijn belangrijke onderdelen in het programma.

Verdiepingen in het Scoutingspel als pionieren, koken, knopen en vuurtje stoken zijn voor deze groep toepasbaar en vormen een uitdaging voor de leden.

Het prachtige clubhuis leent zich daar uitstekend voor !

De Scouts gaan ook op kamp, en nemen deel aan activiteiten die er in de stad en regio worden aangeboden voor Scouts.

Ze gaan uitdagingen aan en proberen zoveel mogelijk zelfstandig te zijn. Leeftijd is in deze groep niet belangrijk !

Hierbij worden ze bijgestaan door een groep enthousiaste, bekwame leiding, die de groep helpen hun insignes te halen en uiteraard om samen veel lol te hebben.

Scouts agenda

Neem contact op met de Scoutsleiding

Wilt u uw kind aanmelden voor een vrijblijvende kijkopkomst, of heeft u een andere vraag Vul onderstaand formulier in en de contactpersoon zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden.
Vul de verplichte velden in