Plus-scouts

Tijdens leuke en spannende opkomsten heb je niet alleen plezier, maar leer je stiekem ook nog van alles!

Opkomst: De Plusscouts hebben om de 14 dagen opkomst op de donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Een bijzondere gezellige groep. Er wordt niet gekeken naar leeftijden, maar naar het niveau van de leden.

De Plusscout groep heeft een groter begeleiding behoefte dan de Scouts.

Uitdaging en gezelligheid staan bovenaan. Belangrijk is het bezig zijn scouting binnen en buiten. Technieken leren vanuit de basis, ervaren om bij een kampvuurtje te zitten en samen te koken.

Ook deze groep gaat kamperen en nemen deel aan activiteiten in de stad en regio, contact maken met andere scouts is een meerwaarde voor de groep.

Knutstelen en spelletjes spelen staan altijd op t programma.

Een enthousiaste en bekwame groep leiding is altijd paraat voor deze groep en bedenken iedere opkomst weer een uitdagend en leerzaam programma.

Plus-scouts agenda

Neem contact op met de Plus-scoutsleiding

Wilt u uw kind aanmelden voor een vrijblijvende kijkopkomst, of heeft u een andere vraag Vul onderstaand formulier in en de contactpersoon zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden.
Vul de verplichte velden in